tisdag, augusti 16, 2005

 

Ägd av banken!

Så är man äntligen husägare och därmed ägd av banken! ;-)

Igår fick vi nycklarna och skrev på de sista papprena på banken, och på lördag går flyttlasset så nu finns ingen återvändo. Bara att vänja sig vid att undra över varför man egentligen betalar fastighetsskatt - skatt för att ha någonstans att bo, tänk så konstigt det kan vara - och att snåla med värmen vilket inte blir kul för en frussen person som mig!
Men samtidigt så underbart skönt att slippa behöva tänka på när det är match på fotbollsstadion och det tillhörande stöket, kunna ta cykeln till jobbet och ställa bilen hemma utan att behöva betala en förmögenhet i p-avgifter, kunna ta en kopp kaffe på altanen (ingen balkong eller uteplats i lägenheten), ha plats för övernattande gäster, kunna bjuda hem fler än 4 pers, inga grannar man riskerar att störa, slippa behöva boka tid lång tid i förväg och ta bilen till mamma eller kompisar för att tvätta, kunna basta och bada - ja, listan kan göras hur lång som helst!

När man nu flyttar till en villa på 160 kvm så har man svårt att tänka sig att man faktiskt klarat av att bo sambos i en liten 1:a på 26 kvm i ett halvår! Vilken lyx!

Kommentarer:
Vilken förändring! Bor du kvar i Solna?
 
vi kollar också efter något större. Visseligen har vi lantställe, men det ligger en bit bort och är inte så stort. Ägda av banken är vi redan eftersom vi bor i bostadsrätt:-)
Nu är jag ute i Tullinge och kollar boende...vi får se vad som händer framöver. Jag vill också bjuda hem fler än 4...och jag vill inte snubbla över en massa barn i vardagsrummet.
 
Skicka en kommentar

<< Hem

This page is powered by Blogger. Isn't yours?