söndag, september 25, 2005

 

Produktiv helg

Så har ytterliggare en helg snart passerat - helt otroligt hur fort tiden går nu!
Jag tycker att tiden har gått fort ända sedan man slutade skolan, fortare och fortare för varje år som går. Men sen vi flyttade in i huset har tiden gått i rapidfart! Fattar inte att det redan gått en hel månad drygt!

Varenda helg har det varit något projekt vi hållt på med. Vi började med tomten eftersom den är svår att göra något med när det blivit kallt och vi ville passa på att njuta av det finavädret som varit samtidigt - vi har hunnit med att klippa av hallonbuskarna, plocka ned äpplena från de tre äppelträden, klippt häcken, fyllt 6 stora sopsäckar (!!) fulla med ogräs som vi rensat.
Förra helgen började vi med att måla väggar och tak i källaren (blev nästan helt klara) och sen blev det en hel dag på IKEA i Barkarby och omkringliggande butiker för att köpa lite möbler och småsaker.

Den här helgen började i fredags kväll med att två hantverkare kom ut till oss och flytspacklade vårt källargolv jämnt - den förre ägaren visste helt klart inte vad han gjorde när han gjöt betongplattan, plattan var helt vågig och ojämn - det skiljde i genomsnitt 3 cm och som mest 5 cm (!!) i nivå! Nu är källargolvet jämnt och fint och om 2 veckor när flytspacklet har torkat ut ordentligt kan vi börja lägga golv där!

Igår (lördag) började vi dagen med att hämta 4 nya matrumsstolar som vi köpte förra helgen. De var betydligt dyrare än vad jag ville ge, men såååå fina och sköna att sitta på! Sen kom sambons pappa och en kompis ut och hjälpte oss fylla en stor container som vi hyrt med det byggbråte som förre ägaren lämnat kvar på tomten samt lite annat skräp. När container kom i fredags morse trodde vi aldrig att vi skulle lyckas fylla den så stor var den, men efter 4 timmar slit så var container fylld och vi fick acceptera att vi inte får iväg allt som vi vill få iväg! Vi avslutade lördagen med att grilla och sen bada bastu.

Idag (söndag) blev det en del påtande i trädgården innan våra slitna kroppar gav upp för helgen. Och nu är det inte många timmar kvar tills det är dags att stiga upp för en ny arbetsvecka!

Kommentarer:
Kanske dags att ändra Bostadsort på din startsida??? :-)
 
Skicka en kommentar

<< Hem

This page is powered by Blogger. Isn't yours?