söndag, oktober 02, 2005

 

Nya sängar

Efter att ha klagat på våra sängar i snart 2 år nu så kom vi äntligen till skott idag och beställde nya! Att det tagit så lång tid att få ändan ur och beställa nya sängar kan delvis förklaras av att vi haft enormt svårt att bestämma oss för vilka sängar vi ska köpa. Men idag fick vi nog, satt hela förmiddagen med att besluta om vilka sängar vi ska ha - typ, märke, mått, bäddmadrass, etc - och sen åkte vi till Mio och bara beställde! Tänk så snabbt det går när man väl bestämt sig!
Nästnästa vecka levereras sängarna till oss! Plus två till av de där nya, dyra matrumsstolarna vi köpte förförra helgen. Pengarna bara flyger iväg nu känns det som! Fast bra sängar tror jag aldrig är för dyra! Det känns hemskt att klaga på ont i ryggen när man bara är 24 och 28 år som jag och sambon! Kan en ny säng råda bot på de onda ryggarna så är jag villig att betala stort sett vad som helst för den!

Så om två veckor sover vi inte längre i 2x80 cm breda och 200 cm långa IKEA-sängar, utan i en 180 cm bred och 210 cm lång (så sambons fötter får plats!) Svane Hilton kontinentalmadrass med latex-bäddmadrass - Hur skönt låter inte det?!

Kommentarer:
Mysigt!!
 
Ja! Vi ser så fram emot våra ny sängar!
 
Skicka en kommentar

<< Hem

This page is powered by Blogger. Isn't yours?